Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk buitenschrijnwerk

Van welke overheidspremies kan u nog genieten?

October 30, 2014

Een overzicht van alle premies die u kan gebruiken bij het renoveren of bouwen van uw woning.

 

 

Als u uw woning wilt renoveren, kan u eventueel beroep doen op de renovatiepremie van de Vlaamse Overheid. Er zijn echter enkele voorwaarden aan verbonden, oa. gerelateerd aan uw jaarlijks inkomen en de leeftijd van het gebouw. De premie verandert echter in een belastingsvermindering, een beslissing die vorige week gemaakt is. 

Daarnaast kan u ook rekenen op tal van premies (via de netbeheerders) als u investeert in energiezuinige toestellen. Zo zijn er voor het plaatsen dakisolatie, zoldervloerisolatie, buitenmuurisolatie, vloerisolatie en voor het na-isoleren van een spouwmuur premies voorzien. Ook het plaatsen van hoogrendementsglas, een warmtepomp, een condensatieketel of een zonneboiler kan u een premie opleveren. 

Nieuwbouw

Als u een nieuwe woning bouwt, kan u ook beroep op tal van premies. Als uw nieuwbouwwoning een E-peil heeft dat gelijk aan of lager is dan 40, krijgt u van de Vlaamse Overheid een premie van 1800 euro voor een woning en 800 euro voor een appartement per E-peilpuntverbetering. Daarnaast krijgt u een korting op de onroerende voorheffing voor een verlaagd E-peil. 
Ook bij het plaatsen van een warmtepomp en/of een zonneboiler worden tegemoetkomingen voorzien.

Please reload

Featured Posts

Alle woningen in Vlaanderen moeten tegen 2050 energiezuinig zijn

September 23, 2015

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snelbouwsteen Bramstone

Belgisch Bouw Maatschappij - Nieuwe Baan 72, Belsele 9111 - Tel : +32 3 334 21 22  - info@bbmbouw.be - www.bbmbouw.be

© 2019 by BOMONDY. All rights reserved.

 

SNELBOUWSTEEN SNELBOUW BRAMSTONE BOUWMATERIALEN MODULAIRE BOUWSTEEN